Ljusgårda är ett banbrytande företag i en ny och viktig bransch – vill du vara med på vår resa?   

Ljusgårda växer – både våra grödor och som vi som företag. Vi bygger ett team av moderna bönder som tillsammans håller igång den dagliga verksamheten som främst består av plantering, växtvård, skörd och paketering. Till vårt team söker vi fler engagerade kollegor som vill vara med och skapa Ljusgårdas spännande resa framåt.

I dagsläget är vi ett team på 8 personer – tillsammans bygger vi en företagskultur där alla trivs och utvecklas och där vi bryr oss om varandra – och vår planet.

Din arbetsplats.

Idag importerar vi över 70% av de frukter och grönsaker vi konsumerar i Sverige. Ljusgårda vill göra Sverige självförsörjande – det gör vi genom att bygga upp en kontrollerad odlingsmiljö inomhus där vi fokuserar på att leverera goda grönsaker som kan ätas med gott samvete.

Genom att hjälpa människor att växa är vi övertygade om att våra grödor också gör det. På Ljusgårda hjälper vi dig att göra dina styrkor starkare genom tillväxtplaner för din personliga utveckling. Vi bygger vår verksamhet på kärlek, integritet och eftersträvar alltid win-win.

 

Har du en passion för växter och älskar att jobba med människor? Ansök om att bli Odlingansvarig!

Du kommer att ansvara för den dagliga odlingsverksamheten och se till att växterna trivs. Till din hjälp kommer du att bygga upp ett team av moderna bönder som tillsammans med dig utför dagliga sysslor såsom plantering, växtvård, skörd och paketering.

Till skillnad mot en traditionell odling på friland eller i växthus har du en ekosystemansvarig till din hjälp. Baserat på den växtplan du lägger väljer du hur vatten (ph, EC, näring etc.), luft (temperatur, luftfuktighet, CO2 etc.) och ljus (mikromol, spektrum, tid etc.) ska vara uppbyggt under hela växtcykeln i varje odlingszon. Du kommer alltid ha tillgång till exakt de växtförhållanden som du finner bäst.

Din chef.

Skaraborgsentreprenören Andreas Wilhelmsson startade sitt första bolag för tio år sedan och är idag aktuell som VD för Ljusgårda. Han beskrivs ofta som inspirerande och driven. Som chef tror Andreas på frihet under ansvar och ett coachande förhållningssätt. Du ansvarar för ditt resultat och förväntas be om de resurser du behöver för att lyckas.

Andreas brinner för personlig utveckling och besöker flertalet internationella event för att alltid utvecklas och inspireras. Några av Andreas förebilder är Anthony Robbins, Dan Sullivan, Peter Diamandis, Richard Branson och Brendon Burchard. Favoritpoddar inkluderar 10XTalk, Genius Network, Inside Strategic Coach, The Tim Ferris Show och Tony Robbins Podcast.

Läs mer om Andreas: https://www.andreaswilhelmsson.se/

Ansök här!

Ladda upp din CV (pdf,txt,doc,docx,png,jpg):